О НАМА

Геостратег је независни аналитички интернет магазин. Предмет нашег интересовања су области: политике, друштва и културе, војске и наоружања, науке и технологије, као и спорта. Инсистирамо на независном и слободном новинарству, лишеном било какве цензуре и аутоцензуре, али и унапред исфорсиране премисе да се свидимо свима. Не желимо да будемо неодређени, безбојни и безлични. Напротив! Сваки текст објављен на Геостратегу, потписан именом и презименом свог аутора представља искључиво његов СТАВ, лични печат на страницама данашњег времена. Коментаришите наш рад, шаљите нам ваше критике, предлоге и сугестије.

“ Ми нисмо медиј који на ствари гледа другим ошима, а најмање вашим, ми се само трудимо да не жмуримо. Геостратег и ВИ у нашој заједничкој шетњи кроз стварност отворених очију“

ОСНОВАН:

У Нишу, 4. јануара 2018. године

ТЕХНИЧКИ ДИРЕКТОР:

Марко Миљковић

ГЛАВНИ И ОДГОВОРНИ УРЕДНИК:

Никола Трифић

НОВИНАРИ И САРАДНИЦИ:

Милош Митић, Александар Димитровски, Јован Јоцић

https://geostrateg.com/wp-content/uploads/2018/03/about-us-inner-640x427.jpg

Геостратег

Геостратег је независни аналитички интернет магазин. Сви објављени текстови представљају искључиво став и мишљење својих аутора. Прочитајте шта наши новинари имају да кажу. Коментаришите њихов рад, шаљите нам ваше предлоге, сугестије и критике.

Свако, па и делимично копирање материјала Геостратега без писмене дозволе и линка на оригинални текст објављен на Геостратегу третира се као грубо кршење закона о ауторским правима Републике Србије. Геостратег задржава право реаговања на сличне противправне радње и покретања судског поступка.

Геостратег 2019 © Сва права задржана