Маркетинг

Ценовник услуга рекламирања на интернет магазину Геостратег.  У колико је реклама ваше фирме, бренда или производа који се рекламира у потпуности исписана на ћириличком писму, цена је 25% нижа од написане. У колико је ћириличко писмо у вашој реклами делимично изразено, у комбинацији са неким другим писмом, цена маркетиншких услуга је 15% ниже од написане. Такође Геостратег, нуди повољност у виду 25% ниже цене рекламирања од основне, без обзира на писмо које је употребљено у вашој реклами, уколико она подразумева: књижевно издаваштво, рекламирање производа здраве хране или рекламирање сеоског туризма. Ако сте објавили или сте у процесу објављивања ваше прве књиге или збирке песама, контактирајте нас, месец дана рекламираћемо ваше дело бесплатно.

Како би побољшали вид Вашег рекламирања, обезбедили смо простор на нашем сајту предвиђен за Ваше рекламе у виду банера. Положаји ових реклама (банера) могу се видети на страницама сајта.

https://geostrateg.com/wp-content/uploads/2018/03/marketing-inner-01-640x427.jpg
https://geostrateg.com/wp-content/uploads/2018/03/marketing-inner-02.jpg

Рекламирање Банерима

Такође Геостратег, нуди повољност у виду 25% ниже цене рекламирања од основне, без обзира на писмо које је употребљено у вашој реклами, уколико она подразумева: књижевно издаваштво, рекламирање производа здраве хране или рекламирање сеоског туризма. Ако сте објавили или сте у процесу објављивања ваше прве књиге или збирке песама, контактирајте нас, месец дана рекламираћемо ваше дело бесплатно.

Рекламни Банер

Као и сви облици оглашавања, трошкови вашег штампаног огласа зависиће од пуно ствари: од величине огласа, публикација које користите, којих делова папира у којима желите да се приказују, учесталост којом користите огласе и да ли користите огласе у боји.

https://geostrateg.com/wp-content/uploads/2018/03/marketing-inner-03.jpg

Банер на левој или десној бочној страни

Уколико се определите за ову врсту рекламе ваш банер ће се учитавати на одређеној позицији на левој или десној страни . Приказ банера је по методу случајности. Дакле ваш банер неће делити позицију ни са једним другим и укупан број приказа те стране биће и број приказа вашег банера.

https://geostrateg.com/wp-content/uploads/2018/03/Post_widget.jpg
https://geostrateg.com/wp-content/uploads/2018/03/Post.jpg

Банер на дну или на врху чланка

Приказује се на врху или на дну чланка. Плаћена промоција ваше компаније или услуге кроз текст који је по свом садржају у складу са другим текстовима на сајту Половни аутомобили. Текст може да креира редакција сајта Геостратег. У случају да клијент жели да објави текст који је сам креирао, Половни аутомобили задржавају право да текст измене како би се уклопио у постојећи садржај.

https://geostrateg.com/wp-content/uploads/2018/03/Footer.jpg

Банер на дну сајта

Овј банер се приказује на дну сајта. Банер ће бити видљив на свим странама сајта. Линк са било ког банера може бити ка вашем сајту или ка новој страници у оквиру нашег сајта коју бисмо Вам уредили са текстом, фотографијама (до 5 фотографија) и видео материјалом (уколико га имате). Било која опција не мења цену оглашавања на сајту.